Sektöründe Türkiye’nin en büyük yatırımcısı oldu. KAVASOĞULLARI

Sektöründe Türkiye’nin en büyük yatırımcısı oldu. KAVASOĞULLARI

Kalitesi, güvenirliği ve sektördeki tecrübesiyle müşterilerinin takdirini kazanan Kavasoğulları, aldığı bu güçle büyümeye ve gelişmeye devam ediyor.

Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyeti odaklı çalışmayı kendine prensip edinen Kavasoğlulları, Çalı Sanayi Bölgesi’ndeki yeni yatırımıyla daha entegre hizmet verecek.

Bugüne kadar yüzlerce projede imzası bulunan Kavasoğulları, tamamen kurumsal bir yapıya kavuş- tuğu yeni fabrikasından Bursa’dan Türkiye epoksi zemin kaplaması üretecek. Kavasoğulları ‘Pionero” ile büyümeye devam ederken, bu gelişime önderlik eden şirket yöneticilerinin görüşleri ise Devamı >>

Kavasoğulları PİONERO ile büyüyor

Epoxy zemin kaplama sektöründe Türkiye’deki en önemli yatırımı hayata geçiren Kavasoğulları, “Pionero” markalı üretimiyle hem bilinirliğini hem de gücünü artırıyor.

Kalitesi, Güvenirliği, ve sektördeki tecrübesiyle müşterilerinin takdirini kazanan Kavasoğulları, adlığı bu güçle büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyeti odaklı çalışmayı kendine prensip edinen Kavasoğulları, Çalı Sanayi Bölgesi’ndeki yeni yatırımıyla daha entegre hizmet verecek..Devamı >>